به گزارش مشرق، پايگاه اينترنتي گلوبال ريسرچ در تحليل جامعهشناختي اغتشاشات پس از انتخابات رياست جمهوري سال 88 تصريح کرد: آنچه رسانههاي غربي هرگز در مورد اين اغتشاشات نگفتند نوعي شکاف طبقاتي بود که پشت سر اغتشاشات مذکور قرار داشت.
اين پايگاه اطلاعرساني نوشت: هرچند که صنايع نفت و گاز در ايران دولتي است اما در اين کشور، يک بخش خصوصي سرمايهدار نيز وجود دارد که براي خود منافع خاص سياسي و اقتصادي در نظر گرفته است. همين طبقه مرفه، مرکزيت اعتراضات پس از انتخابات رياست جمهوري 2009 (1388) را تشکيل ميداد.
بنابر گزارش شبکه ايران، اين نشريه الکترونيکي کانادايي افزود: در شرايطي که طبقات مرفه و ميانه مرفه جامعه ايران از ميرحسين موسوي حمايت ميکردند، مردم عادي شامل کارگران و طبقات ضعيف حامي محمود احمدينژاد رييسجمهور کنوني ايران بودند.
بنا بر گزارش فوق، هر چند که ممکن برخي از کساني که پس از انتخابات رياست جمهوري سال گذشته به خيابان آمدند واقعاً احساس ميکردند که انتخابات به شکل منصفانهاي برگزار نشده است اما نبايد فراموش کرد که پشت اين جريان، مخالفين دولت ايران قرار داشتند يعني همان طبقه سرمايهداري که به دنبال منافع خاص خود بود.
گفتني است رسانههاي غربي در جريان فتنه مکرراً تلاش کردند تا مردم را در برابر نظام جمهوري اسلامي ايران نشان دهند اما تحليل اين پايگاه اينترنتي معتبر به خوبي نشان ميدهد که در غرب افراد بسياري هستند که ميتوانند حوادث پس از انتخابات سال گذشته را به خوبي ريشهيابي کنند.
يک پايگاه خبري کانادايي در تحليلي جامعهشناختي تصريح کرد: يک طبقه خاص سرمايهدار در ايران پشت سر اغتشتشات پس از انتخابات رياست جمهوري قرار داشتند که اين حوادث را رهبري ميکردند.